درباره ما بیشتر بدانید!
مجموعه CafeDX یک مجموعه نوپاست ( البته در ظاهر چون چندین سال بدون سرو صدایی فعالیت هایی می کردیم). تو این مجموعه هدف ما ارائه/معرفی راهکار/مسیر/منابع هایی مبتنی بر تجربه هست که افراد بتونن با استفاده از اونا مسیری ک ممکنه چندین سال طول بکشه (معمولا 5 شش سال و گاهی تا 10 سال هم برای افراد طول می کشه) تا از نقطه شروع به یک سطح سنیور برسن رو به تقریبا 2تا 3 وحداکثر 5 سال برسونیم.
پلی میان آموزش و بازار کار
CafeDX، دانشجویان خود را تا رسیدن به بازار کار همراهی خواهد کرد، نه به این معنی که بخواهیم ماهی رو بدیم به دستتون! بلکه ماهی گیری رو بهتون یاد میدیم. به عبارتی ما معتقدیم که بهترین و بزرگترین حامی فرد، تخصصی واقعی اوست، تخصصی که همراه با تجربه باشه، به فرد کمک می کنه که بتونه برای بهترین موقعیت با اعتماد بنفس ( نه اعتماد به سقف کاذب! ) اقدام کند.
سعی ما در کافهDX این هست که در تمامی گام ها راهکار کاربردی و تجربه شده را به شما ارائه کنیم و درکنار شما باشیم:
- هدف و مسیر
- برنامه ریزی هفتگی/ماهانه
- پروژه های کاربردی که برای بازار کار نیاز است
- رزومه نویسی کاربردی
تلاش و رویکردمان این هست که در سایت برای یک موضوع مثلا آموزش Javascript ده مدل/عدد آموزش تصویری با یک سرفصل مشابه از 10 نفر متفاوت وجود نداشته باشد، بلکه آن چیزی را ارائه کنیم که بدرد شما بخورد درواقع چیزی که خودمان و افراد دیگر هم تجربه کردند و مناسب بودن آن را تایید کردیم و شما همان مسیر را پیش بروید و اصولی و سریعتر به هدف دست پیدا کنید و در این مسیر گیج نشوید بابت وجود دنیای مسیرهای متفاوت و جذابی که در بیرون وجود دارند، درواقع جلوی تجربه کردن همه چیز توسط شما گرفته شود و مانع هدر رفت انرژی، انگیزه، زمان شما شویم (که شعار ما در کافه DX است یعنی لقمان درمانی).
مراحل آغاز به کار و رشد
در این سال بود که یک Plan آموزش مجازی با رویکرد فضای سه بُعدی رو طراحی کرده بودیم و این طرح رو به مرکزی ارائه کردیم اما کسی توجهی نکرد. طرح را مهر موم کردیم و گذاشتیم کنار، چرا که متوجه شدیم کسی به حرف های یک دانشجوی کارشناسی اهمیتی نمی دهد، باید مدارک بالاتر را گرفت و حرفی برای گفتن داشت تا ارزش قائل شوند برای طرح…
تو ارشد در دانشگاه مالک اشتر سعی کردیم با تاسیس انجمن ICT فعالیت رو در این زمینه بیشتر و محکم تر از گذشته پیش ببریم که خداروشکر خیلی خوب شده بود، هم کنفرانس های مختلفی رو برگزار کردیم. بهترین استادایی که میشناختیم و تحقیق کرده بودیم رو آورده بودیم، همه چی داشت خیلی خوب پیش میرفت، حتی توی دانشگاه های دیگه هم مثل دانشگاه مازندران، تدریس داشتیم که با استقبال و رضایت دانشجوها همراه بود. بعد کسب موفقیت ها تو این حوزه ها رفتیم و طرح رو ارائه کردیم به برخی از مراکز که متاسفانه باز هم توجهی نشد و رد کردن! دیگه اینجا بود که فکر می کردم حتما ارشد، شاگرد اولی، دبیرانجمنی، تدریس، نخبگی هیچ کدوم تاثیری نداره حتی اینکه دکترا هم بگیری بازم ممکنه همینو بگن…
این بود که به نتیجه رسیدیم که باید یه شرکت بزنیم و خودمون حامی خودمون باشیم. پیشنهاد دکترای امیرکبیر رو که بعد از جلسه دفاع پایان نامه ارشد بود رد کردم و به استاد خودم و استاد عزیزی ک پیشنهاد داده بود گفتم می خوام با دوستامون یک شرکت تاسیس کنیم. خلاصه رفتیم و یک خونه اجاره کردیم و 1سالی کنار همدیگه فعالیت داشتیم، حقیقتش به عنوان تجربه اولمون موفق نبودیم و خوردیم به سربازی که موجب شد کلا تیم از هم بپاشه و کنسل بشه…
در اواخر سال 1396 بود دست رد به استخدامی 30ساله که بهم پیشنهاد شده بود ( که خودمم مشتاقش بودم ) زدم و تصمیم گرفتم که وارد حوزه فرانت اند بشم، یعنی هرطور که تحقیق کرده بودم به این نتیجه رسیده بودم که باید برم سراغ این فیلد…
خلاصه رفتم شرکت های قراردادی و … تا تجربه کسب کنم و یاد بگیرم و رشد کنم، در این بین مشاوره به افراد مختلف در حوزه هدف و مسیر رو شروع کرده بودم و سعی میکردم چیزهایی که خودم تجربه کردم بودم تا الان ( از سال 1387 تا 1396 ) رو بازگو کنم تا بچه ها بتونن مسیر درستی و هدف درستی رو پیش بگیرن. با بچه ها سعی کردیم طرح های مختلفی برای بهبود اوضاع اموزش، gamify کردنش و … ارائه بدیم و تحلیل کنیم…
بالاخره بعد از چندسال تجربه کار و مطالعه شبانه روزی و گذروندن پروژه های سربازی و … دیگه وقتش بود که صورت رسمی تری به این فعالیت بدم و در قالب CafeDX آغاز شد، جایی که قرار از شیوه لقمان درمانی، از مسیر درست و هدفمند براتون بگیم…
همیشه رویکردمون اینجا The Right Way هست، قطعا ما هم عالم کل و بی عیب نیستیم، اتفاقا کلی ضعف دانش و تجربه داریم تو خیلی از زمینه ها، اما سعی می کنیم از تجربه های خودمون که شکست خوردیم/ضرر کردیم، سود کردیم/موفق شدیم و دیگران کمک بگیریم و به شما منتقل کنیم تا شما هم رشد کنین و دوباره تجربه های خودتون رو با ما به اشتراک بزارین اینجا تا افراد دیگه هم استفاده کنین و رشد کنن ان شاءالله.
معقتدم با همدیگه می تونیم یادبگیریم و رشد بکنیم📚🎉…
نظرات دانشجویان و متخصصین
شرکت توی دورۀ منتورینگ شما برای من خیلی مفید و ارزشمند بود، از مزیت های بزرگش برای من این بود که به کمک شما یاد گرفتم نترسم و سراغ reference های اصلی برم، یاد گرفتم که چطور باید این منابع رو بخونم که بتونم بهترین جواب رو بگیرم، یاد گرفتم در جوامع بزرگ برنامه نویسی فعالیت داشته باشم، و فهمیدم که کمک به دیگران چقدر میتونه باعث رشد بیشتر خود من هم بشه. آشنایی با شما و cafeDX یکی از بهترین اتفاقا در زمینه رشد کاری برای من بوده. ممنونم بابت تمام راهنمایی های کاربردی، جواب های مفصل، کامل و مفیدتون و وقتی که برای من گذاشتید. امیدوارم به اهداف ارزشمندی که در cafeDX دارید برسید و همیشه موفق باشید.
زهرا میرزایی
دانشجو CafeDXیکی از معضلات یه برنامه نویس همیشه اینه که چه ابزاری رو از بین صدها ابزاری که برای یک کار وجود داره انتخاب کنه، اینجا با بررسی و تستشون راهنمایی تون میکنه. تا حد خوبی روی Best Practice ها تمرکز دارن بهترین راه های استفاده از زبان/ابزار چی می تونه باشه. درکنار اخبار برنامه نویسی، meme طنز برنامه نویسی هم چاشنی کارشونه. لایوهای کاربردیشون مثل درآمد دلاریشون واقعا مفیدن. در نهایت این مدل سایت ها کم نیستن اما 2 تا رویکرد کلی هست: 1. مخاطبت عام باشه مثل سایت های طنز 2.مخاطبت خاص باشه که CafeDX دومی رو انتخاب کرده با این رویکرد که یک کافه همه جانبه برای توسعه دهنده ها باشه تا دغدغه شمارو تا حد زیادی برآورده کنه، این نشون میده که برای مخاطب خاص خودش که ما باشیم ارزش قائله.
مجید جعفری
توسعه دهنده بک اند آیگپیکی از معدود افرادی که مفهوم developer experience برای برنامه نویس ها واقعا براشون مهمه. طی چند دوره که با اقای حسن پور آموزش جاوااسکریپت و ری اکت شرکت کردم ، واقعا عالی بود و لذت بردم. تسلط کامل و عمیق به مفاهیم جاوااسکریپت و تاکید به اصول برنامه نویسی و یک سبک زندگی جدید بین کار و زندگی رو بهم نشون دادن، ای کاش خییییییلی زودتر این اتفاق برای من افتاده بود.